Kies voor groot in gerecycled

RECYCLT biedt het grootste assortiment aan op het gebied van gerecycled. Veel upcycle fabrikanten en designers die bijvoorbeeld tassen maken van gerecycled materiaal specialiseren zich in een bepaald type materiaal zoals vrachtwagenzeil.

RECYCLT wil een zo groot en divers mogelijk assortiment kunnen aanbieden van gerecycled materiaal. Dat betekent verschillende designs van verschillende materialen. In onze shop kun je tassen ontdekken gemaakt van allerlei materialen zoals brandweerslangen, parachutes, vrachtwagenbanden, autostoelen, etc.

Wij geloven dat er voor iedereen een gerecyclede tas is. Wij geloven namelijk ook dat een mooie wereld bij jezelf begint. Daarom willen we jou helpen bij het vinden een gerecyclede tas die bij jou past. Of het nu gaat om een schoudertas, laptoptas, rugzak of handtas.

Daarnaast bieden we een verscheidenheid aan keuze als het gaat om accessoires van gerecycled materiaal. Zo hebben we ook portemonnees, riemen en meer allemaal gerecycled!

Ja, simpelweg omdat het kan en omdat we via deze weg ons milieu een beetje kunnen opruimen en de bronnen in onze enige bewoonbare plaats in dit heelal minder hoeven uit te putten.